Bedrijven en instellingen kiezen voor Broekhuis Automatisering
Broekhuis Automatisering verzorgt sinds 1990 professionele ICT oplossingen en diensten voor bedrijven in het MKB in de regio’s Salland, Twente en de Achterhoek. Voor onze klanten leveren, beheren en ondersteunen wij hun zakelijke ICT oplossingen. Broekhuis Automatisering onderscheidt zich door een persoonlijke aandacht voor elke klant, snelle service, een hoog niveau kennis en scherpe prijzen.

Onze filosofie
ICT is geen doel, maar een middel om effectief te kunnen werken. Daarom helpen wij onze klanten om te werken waar en op welke manier zij willen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de techniek. Daarom is onze slogan “Wij de techniek, u het gemak!”
Lees meer...

Onze diensten
Naast traditionele IT diensten zoals helpdesk ondersteuning en systeembeheer bieden wij onder andere hosted services en mobiele data oplossingen. Daarbij heeft de klant de keuze om de ICT omgeving binnen de eigen organisatie onder te brengen of de ICT “als een service” af te nemen voor een vast bedrag per maand. Met onze computertrainingen zorgen wij ervoor dat u of uw medewerkers snel thuis raken in uw ICT systemen.

Onze klanten
Broekhuis Automatisering ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven en instellingen bij hun ICT vraagstukken. Wij vervullen daarbij de rol van systeembeheerder, helpdesk of compleet uitbestede automatiseringsafdeling, of vullen de bij de klant aanwezige kennis en capaciteit aan waar nodig. Onze klanten zijn onder andere actief in de zakelijke dienstverlening, bouw, transport, automotive, detailhandel, zorg en onderwijs.

Broekhuis Automatisering onderscheidt zich door een persoonlijke aandacht voor elke klant, snelle service, een hoog niveau kennis en scherpe prijzen. Zo zullen we bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik maken van educatieve en/of non-profit regelingen.

Broekhuis Automatisering heeft o.a. een ruime ervaring als leverancier en dienstverlener voor onderwijsinstellingen. Broekhuis Automatisering werkt zodanig samen met haar leveranciers en producenten dat maatwerk voor onderwijsprojecten mogelijk wordt. Denk bijvoorbeeld aan HP all-in-one systemen voor een scholengemeenschap, die in nauw overleg met de klant op maat zijn geassembleerd en geïnstalleerd. Denk ook aan het leveren en plaatsen van SmartBoard presentatiesystemen in tal van leslokalen. Lees minder…