Particulieren kiezen voor Broekhuis Automatisering
Broekhuis Automatisering levert computersystemen aan consumenten in Salland, Twente en de Achterhoek.
Wij hebben dienstverlening hoog in het vaandel staan.
U hoeft de technische kennis zelf niet in huis te hebben, hier komt namelijk Broekhuis Automatisering om de hoek kijken.

Waarin en hoe kan Broekhuis Automatisering u bijstaan?
Uw wilt een nieuwe computer, laptop of printer kopen, maar u ziet door de bomen het bos niet meer, de buurman zegt het ene en de folders in de bus vertellen vaak het halve verhaal. Bij ons in de showroom krijgt u advies op maat.

Hoe zit het met de dienstverlening?
Een computer kopen is één ding, maar de installatie ervan is wat anders.
Bij Broekhuis Automatisering hebben wij een technische dienst die bestaat uit een binnendienst en een buitendienst. Graag helpen wij u op locatie met de computerperikelen, zoals het verhelpen van een internetstoring of de installatie van een printer. Wij kunnen desgewenst uw problemen bij u thuis verhelpen, terwijl u mee kijkt. Ook kunt de computer naar ons brengen voor werkzaamheden.

Wat verkoopt Broekhuis Automatisering?
Wij verkopen computers en alles wat ermee te maken heeft. Afhankelijk van de fabrikant kunnen we putten uit de productlijnen voor zakelijke én particuliere gebruikers, zodat we een brede keuze kunnen bieden. We hebben geen webshop, graag staan wij u telefonisch, per e-mail of in onze showroom bij met de aanschaf van producten. Broekhuis Automatisering levert ook Online Backup en computertrainingen voor consumenten.