Via onze BAH Remote Supporttool geeft u ons kortstondig toestemming om uw scherm via internet over te nemen voor support op afstand. U kunt zelf via dit programma meekijken wat er op uw computersysteem wordt ingesteld. We adviseren u om programma’s en schermen met vertrouwlijke informatie zoveel mogelijk vooraf te sluiten.

De BAH Remote Supporttool geeft een zgn. ID en een wachtwoord op het scherm. Deze codes zijn voor iedere keer dat u de supporttool gebruikt uniek. Wanneer u deze codes telefonisch doorgeeft aan onze supportmedewerker, zal hij deze in ons programma invoeren, zodat hij de verbinding kan starten. Na het opzetten van de verbinding moet u op uw computer nog een keer expliciet toestemming geven voor het overnemen van uw computer.

support

De BAH Remote Supporttool laat na gebruik geen ongewenste bestanden achter op uw computer. Na het verbreken van de supportsessie kan noch Broekhuis Automatisering, noch een ander, zonder uw toestemming toegang krijgen tot uw systeem. De BAH Remote Supporttool wordt u geheel gratis aangeboden; u betaalt dus alleen voor de verleende support!

Klik hier of op de afbeelding om onze Remote Supporttool te starten.

W10